Tipske avtoprevleke sešite po tovarniških merah

Izjemno kakovostne ter ROČNO sešite avtoprevleke, narejene po tovarniških merah iz izredno kakovostnega troslojnega materiala (osnova + pena + podloga), airbag certifikatom B28 ter upoštevanimi vsemi posebnostmi vašega vozila bodo navdušile še tako zahtevne uporabnike.

Pošlji povpraševanje

Z upoštevanjem, da je vsako vozilo nekaj posebnega, tako kot vi!

Vsake naše tipske avtoprevleke so skrbno ročno sešite in se popolnoma prilegajo tovarniškemu oblazinjenju vašega avtomobila z upoštevanimi vsemi posebnostmi vozila, kot so deljivost sedežev, naslonjala za roke, vzglavniki,... Po želji lahko naročite tudi samo avtoprevleke za sprednje sedeže (65% cene celotnega kompleta).

Pošlji povpraševanje

Zakaj bi bile avtoprevleke le zaščita, če so lahko tudi modni dodatek avtomobila?

Tipske avtorpevleke ne, da samo zaščitijo sedeže pred umazanijo in obrabo, temveč tudi popestrijo in osvežijo notranjost vašega vozila. Odlikuje jih tudi enostavno vzdrževanje, saj jih lahko operete kar v pralnem stroju na 30°C. Tudi montaža je povsem enostavna, saj se samo pritrdijo s priloženimi sponkami.

Pošlji povpraševanje

Niste prepričani o kvaliteti?

Izpolnite obrazec za povpraševanje ter v opombe napišite “želim brezplačni vzorec” in po pošti vam bomo poslali brezplačen vzorec materiala (velur ST15).

Kakovostni material

Avtoprevleke so narejene iz izredno kakovostnega troslojnega materiala, (osnova + pena + podloga proti dobljenju pene).

Airbag certifikat

Prevleke imajo posebne »varne šive« za varnostne blazine AIRBAG. Ta rešitev je večkrat preizkušena in certificirana. Varnostne študije so bile izvedene s strani Centra za avtomobilsko industrijo, ki je odobril varnost izdelkov z izdajo varnostnega certifikata “B”.

Več kot 1000 modelov

V bazi imamo mere za več kot 1000 modelov avtomobilov ali tovornih vozil, se pravi lahko opravite naročilo brez meritev!

Pestra izbira barv, materialov in vzorcev

Izbirate lahko med 9 barvnimi kombinacijami (velur) ter 8 vzorci (tapeniška tkanina), na voljo pa so tudi drugi materiali, kot sta eko usnje in alkantara v različnih barvnih kombinacijah.

Pošlji povpraševanje

Kaj pa cena?

Za povprečen avto s 5 sedeži se cena giblje od 120 do 150€, odvisno od dodatne opreme in porabljenega materiala. Za kombije se cena giblje od 80 - 100€ za 2+1 ter od 170 - 270€ za celotni kombi (5-7 sedežev). Naše cene so v primerjavi z originalnimi tipskimi prevlekami, katerih cene se gibljejo med 200 in 500€ nižje predvsem zaradi dejstva, da izdelek nima original logotipa ter ni posrednikov.

Zahtevajte neobvezujočo ponudbo še danes!

Pošlji povpraševaje

Galerija slik

Kako nastanejo vaše prevleke...

Pogosto zastavljena vprašanja

Želim naročiti tipske avtoprevleke. Kako lahko oddam naročilo?

Najprej morate izpolniti obrazec za povpraševanje (klik na zeleni ali moder gumb zgoraj), nato vam pošljemo ponudbo, katero natačno preverite (podatki vozila, deljivost sedežev), če se s ponudbo strinjate, plačate 50 % akontacije pred izdelavo, 50% pa plačate po povzetju. Poštnina je brezplačna.

Koliko je dobavni rok?

Ker so prevleke ročno šivane, je dobavni rok 10-20 delovnih dni, vendar je odvisen od števila naročil, zato se lahko dobavni rok malenkost podaljša, vendar ne več kot 10 dni.

Ali moram pripeljati avto na izmere?

V bazi imamo mere za več kot 1000 modelov avtomobilov ali tovornih vozil, se pravi lahko opravite naročilo brez meritev (včasih potrebujemo samo slike sedežev).

Ali nudite montažo?

Prevleke so izredno enostavne za montažo, samo naredite zarezo za vzglavnike, montirajte vzlgavnike ter prevleke napnite s prilženimi sponkami. V kolikor potrebujete pomoč se obrnite na svojega avtomehanika.