Kozmetika in zaslužek, to je FARMASI!

Tukaj je FARMASI, turška blagovna znamka za direktno prodajo kozmetike, izdelkov za osebno nego, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje ter bio čistil z več kot 65 letnimi izkušnjami v 123 državah, 5 kontinentih ter preko 365 MILIJONI uporabnikov se je leta 2015 predstavila tudi v Sloveniji in bila zelo dobro sprejeta. Septembra 2017 se je vodstvo FARMASI Slovenija odločilo slovenskemu tržišču ponuditi več, kot le nekaj izdelkov in spletno prodajo, zato so se združili s koncernom FARMASI Adriatic in slovenskemu trgu ponudili bogatejšo ponudbo izdelkov po še ugodnejših cenah ter možnost sodelovanja posameznikov pri gradnji prodajne mreže na področju celotne Slovenije ter zaslužka.

Uradna otvoritev je bila 23. septembra 2017 na sedežu FARMASI Slovenija, Motnica 7, Trzin, kjer je imel med drugimi govor tudi generalni direktor in lastnik FARMASI-ja g. Emre Tuna (vnuk dr. Tune). FARMASI Adriatic velja za uspešen poslovni model v direktni prodaji na ozemlju sedmih držav (8. država je Slovenija) in ta model začenjajo sedaj uporabljati tudi pri nas. FARMASI Adriatic ni muha enodnevnica na tržišču, ampak je lider, ki že vrsto let podira rekorde prodaje in ima cilj postati vodilni igralec v direktni prodaji kozmetike, ki mesečno natisne več kot 120.000 katalogov.

 

 

 

 

Podjetje je izjemno ekološko naravnano, njihove tovarne pa so opremljene z najnovejšo tehnologijo  ter sledijo najvišjim EKO standardom. Vsi izdelki FARMASI so narejeni BREZ škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelki so dermatološko testirani in NISO testirani na živalih. Izdelki so proizvedeni po farmacevtskih standardih v tovarnah, ki nimajo niti enega dimnika, izpušna energija pa je usmerjena v ogrevanje in proizvodnjo lastne električne energije.

V svoji ponudbi imajo več kot 2000 različnih izdelkov s področja ličil, nege obraza in telesa, lasne kozmetike, otroške nege, vlažilnih robčkov, dišav, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje, modnih dodatkov ter lastne linije EKO čistil. V svoji ponudbi imajo tudi izdelke naravnih linij Dr. C. Tuna, ki so narejeni brez parabena, trikloksana, težkih kovin, so dermatološko testirani , so brez fosfatov, formaldehida ter ftalata, organske linije SkinTrends za nego kože obraza, ki je narejena v skladu z Ecocert standardi organske kozmetike, viztalizing šamponi in mask za nego las, ki temeljijo na naravnih substancah brez triklosana in parabenov, linijo Botanic za nego telesa in las, ki je inspirirana z naravo ter linijo BIO čistil Mr.Wipes BioHome, ki uporablja sestavine odobrene s strani Ecocert agencije.

 

 

Za BREZPLAČNO včlanitev izpolnite obrazec in poslali vam bomo email vabilo: 

Polja označena z * so obvezna

 

Kdo je ustanovitelj FARMASI-ja in ustvarjalec naravne linije izdelkov dr. Cevdet Tuna?

Dr. Cevdet Tuna je rojen v Edirneu (Turčija). Študiral je na Medicinski fakulteti Goethe v Nemčiji, kjer je imel turško državno štipendijo. Na začetku 50-ih let prejšnjega stoletja je vzpostavil eno prvih tovarn zdravil v Instabulu, kj je proizvedla prvi sirup proti kašlju, tablete proti bolečinam, masažne gele,… ki so služili kot predhodniki danajšnjim sodobnim zdravilom. Danes vsebuje blagovna znamka Dr. C. Tuna več kot 100 licenčnih izdelkov.

 

FARMASI deluje na principu v Sloveniji že dobro poznane direktne prodaje, kar pomeni, da pokažete katalog kolegici ali kolegu ter poberete naročila, lahko pa postanete lider ter vpisujete člane in zaslužite. Poznamo dve vrsti članstva, član ali lider.

Kakšni so pogoji za članstvo in kako se včlanim?

Včlanite se lahko BREZPLAČNO pri nas (včlanitev brez posrednika ni mogoča), edini pogoj za članstvo je izpolnjen registracijski obrazec, ki ga dobite pri nas (na sedežu firme ali po pošti) ter naročilo izdelkov v vrednosti najmanj 25 € po aktualnih kataloških cenah, redno pošiljanje naročil ni obvezno. Članstvo v družbi FARMASI traja 12 mesecev od trenutka, ko je član oddal zadnje naročilo. Vsako naslednje naročilo podaljšuje članstvo za eno leto. Primer: če je bilo prvo naročilo narejeno 15. 9. 2017, traja članstvo do 15. 9. 2018. Če je naslednje naročilo narejeno 30. 12. 2017, bo članstvo trajalo do 30. 12. 2018. Če je član neaktiven več kot 12 mesecev, članstvo preneha veljati.

Kakšne so prednosti članstva?

BREZPLAČNO članstvo

– stalni popust na kataloške cene v višini od 15% do 33% (glej lestvico popustov),

– BREZPLAČNI tečaji lepote,

BREZPLAČNA izobraževanja,

BREZPLAČNA potovanja in nagrade

motivacijski programi,

– možnost zaslužka.

 

 

Za BREZPLAČNO včlanitev izpolnite obrazec in poslali vam bomo email vabilo: 

Polja označena z * so obvezna

 

[su_button url=”https://megamiska.eu/FARMASI_predstavitev.pdf” target=”blank” style=”glass” background=”#05bf00″ size=”6″ center=”yes” icon=”icon: file-pdf-o”]Prenesite si PDF predstavitev [/su_button] 
 

 Kako naročim izdelke? 

Ko prejmemo podpisan registracijski obrazec vam FARMASI dodeli člansko številko in geslo za prijavo na spletni strani www.farmasi.si, kjer tudi oddajate naročila. Prvo naročilo je potrebno oddati preko naročilnice, ki jo prejmete ob registraciji.

 

Tabela popustov

Najmanjše naročilo v FARMASI Slovenija je 25 € po aktualnih kataloških cenah.  Kot član dobite na kataloške cene popust glede na vrednost naročila:

25,00–69,99€ – 15%

70,00–99,99€ – 20%

100,00–149,99€ – 25%

150,00–199,99€  – 30%

200€ + – 33%

 

Poštnina

Naročilo do 100,00 € – 1,50 €

Naročilo nad 100,00 € – 2,50 €

Vsako naslednje naročilo v mesecu (kampanji) – 0,50 €

Strošek dostave velja za prvo naročilo v mesecu. Za vsako naslednje naročilo v tem mesecu je strošek dostave fiksen in je 0,5 €. Za naročila, ki vsebujejo izključno kataloge, je cena dostave 2,5 €.

Načini zaslužka

Na voljo sta dva načina zaslužka. In sicer:

DIREKTNA PRODAJA (član)

Pokažite katalog, poberite naročila in zaslužite. Katalog je vaše glavno prodajno orodje, zato so tudi cene katalogov zelo ugodne, saj pride paket 50 katalogov samo 7,5€ (samo 0,15€ / katalog). Ceneje ne gre!

 

GRADNJA TIMA PRODAJALCEV (lider)

Imate prijatelja-ico, sodelavca-ko ali sorodnika-co, ki želi dodatno zaslužiti ali le ugodneje kupovati kozmetiko brez obveznosti in članarine? Izpolnita registracijski obrazec in oba bosta uživala ugodnosti, član bo pridobil možnost nakupa izdelkov s popustom ter vse članske ugodnosti, vi pa boste korak bližje vaši novi karieri. V tem primeru za vas velja marketing plan, ki je zelo privlačen in preprost v primerjavi z konkurenco, saj je za doseg prve liderske pozicije (junior lider) poleg vas potrebnih samo še 5 aktivnih članov (aktiven član je tisti, ki je v tekočem letu opravil najmanj en nakup v vrednosti vsaj 25€ po kataloških cenah). V vaš promet za kvalifikacijo za liderske pozicije se šteje promet celotne skupine ne glede na nivo (neto promet z upoštevanim popustom brez ddv), provizijo dobite za 3 nivoje. Tudi zaslužki so v primerjavi s konkurenco zelo privlačni, saj je cilj FARMASI-ja vaš uspeh, saj je vaš uspeh tudi njihov. V FARMASI-ju se zavedajo, da brez zadovoljnega liderja ni uspešnega podjetja, zadovoljni lider je seveda tisti, ki služi in ima dober produkt.

Ker je FARMASI v Sloveniji nova blagovna znamka v direktni prodaji, išče liderje, ki bodo znamko FARMASI kar najbolje predstavili po celi Sloveniji. Izdelke lahko prodajate povsod, tako da se lahko vsak distributer sam odloči koliko in na kakšen način bo delal!

 

Zakaj izbrati FARMASI?

– ker mi je mar za EKOLOGIJO,

– ker imam rad živali (niti en FARMASI izdelek ni testiran na živalih),

– 95% izdelkov je narejenih iz naravnih sestavin, 

– izdelki narejeni po farmacevtskih standardih,

– izdelki brez parabenov, silikonov, konzervansov, težkih kovin, fosfata, formaldehida, sulfata in filtratov, triklosana in drugih škodljivih snovi

– vsi izdelki so biološko razgradljivi,

– visoka kakovost izdelkov, kar potrjuje veliko certifikatov,

– več kot 2000 izdelkov za lepoto, nego telesa, zdravje, čiščenje, avto in dom, ki jih potrebujete na enem mestu po super cenah.

 

 

[su_button url=”http://www.farmasi.si” target=”blank” style=”glass” background=”#d60316″ size=”6″ icon=”icon: book”]Za ogled aktualnega kataloga kliknite TUKAJ![/su_button] 
 
 

[su_button url=”https://megamiska.eu/FARMASI_predstavitev.pdf” target=”blank” style=”glass” background=”#05bf00″ size=”6″ center=”yes” icon=”icon: file-pdf-o”]Prenesite si PDF predstavitev [/su_button]  

Za BREZPLAČNO včlanitev izpolnite obrazec in poslali vam bomo email vabilo: 

Polja označena z * so obvezna

 

 

Pošlji vprašanje preko facebook messengerja!