Solarna svetilka imitacija ratana, rjava hladno bela svetloba 7 x 7 x 28 (+12) cm

Šifra: 11727

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


12.85

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naredite svoj vrt poseben s to LED solarno svetilko. Lahko jo uporabite kot vir svetlobe ali kot okras na prostem. Hitro in enostavno jo lahko namestite v zemljo s prloženo konico. Ko se stemni, se lučka samodejno prižge in ugasne ob sončnem vzhodu. Čez dan sončne celice pretvarjajo sončno energijo v električno in jo shranijo v baterijo. Rjava barva in učinek ratana dajeta svetilki sodoben videz, debela stranska stena pa svetilko naredi trpežno pred zunanjimi vplivi.

Vir svetlobe: LED
Število LED diod: 1 kos
Barva LED: hladno bela
Vir napajanja: solarni panel 40 x 40 mm 2V, 30 mA
Baterija: 1,2 V, AAA 100 mAh Ni-MH baterija
Trajanje delovanja: 6 – 8 ur
Material: plastika, ratan
Barva: rjava Velikost (+konica): 7 x 7 x 28 (+12) cm
Debelina stene: 4 mm
Teža: ~275 g

Šifra: 11727 Kategorija:
Teža 0.28 kg
BAR koda

5999117195578

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.