LED solarna spiralna svetilka kovinska toplo bela 22 cm rumena

Šifra: 11248

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


12.83

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naj bosta vaš vrt in terasa veliko lepši! Solarne okrasne lučke lahko postavite kamor koli, saj ne potrebujejo ožičenja in napajanja, podnevi baterijo polnijo sončne celice luči pa se samodejno vklopijo v mraku. Svetilke so idealne za okrasitev balkonov, teras, zunanjega žara,… LED trak microLED, navit na kovinsko žico, daje na terasi posebno vzdušje.

Spiralni dekor
Kovinski okvir
Lučka razpoloženja MicroLED
Z obešalnikom

Vir svetlobe: trak MicroLED
Število LED: 35 kosov
Barva LED: toplo bela
Napajanje: 30 x 30 mm sončna plošča
Baterija: 1,2 V, AAA NI-MH 200 mA
Čas delovanja: 6 – 8 ur
Velikost: Ø22 x 28 cm
Material: kovina
Barva: rumena
Teža: ~ 320 g

 

Šifra: 11248 Kategorija:
Teža 0.514 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.