,

Set 4 vodotesnih RGB LED svetilk za bazen z daljinskim upravljalnikom IP68

Šifra: 23160

Dostopnost:

Ni na zalogi


34.80

Ni na zalogi

S temi podvodnimi LED lučkami lahko pričarate barvne poudarke v vrtnem ribniku, bazenu ali na primer večjih vazah. Osvetlite pa lahko tudi gredice ali drevesa “na kopnem”. Nenazadnje so odlična svetlobna dekoracija za zabave in dogodke. Luči delujejo na baterije in so zato neodvisne od električnega priključka.

Set je sestavljen iz 4 luči in 1 IR daljinskega upravljalnika
O-obroč, vstavljen v podlago, preprečuje vdor vode
Daljinski upravljalnik s 16 barvami, belo svetlobo in programi za spreminjanje barv RGB
Nastavljiv 2-4-6 urni časovnik
13 LED na lučko
ØxH na svetilko 7x3cm
Potrebne so 3x AAA/Micro baterije, ki niso priložene

Material: plastika

Šifra: 23160 Kategoriji: ,
Teža 0.362 kg
Dimenzije 45 × 140 × 140 cm

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.