Set fosforescentnih pajkov – dekoracija za noč čarovnic – 2 kos/paket

Šifra: 58145

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


4.41

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Praznovanje noči čarovnic je vse večji trend. Ljudje izrezujejo buče, si delajo strašljiv make up in ne zamudijo okrasitve domov in skupnih prostorov! Odličen dekorativen dodatek je ta set pajkov, ki ga lahko uporabite na primer pri dekoriranju sten in sestavljanju namiznih kompozicij. Pajki so fosforescentni, kar pomeni da se napolnijo s svetlobo in v temi svetijo zeleno.

Fosforescentni pajki
Iz umetne mase
Velika velikost
Enostavno popraviti
Dobro izgledajo v vseh dekoracijah za noč čarovnic

Velikost: 16 x 10 cm
Material: plastika
Barva: zelena
Teža: ~15 g / pajek
Vsebina paketa: 2 kosa pajek / pak

Šifra: 58145 Kategorija:
Teža 0.10 kg
BAR koda

5999117187191

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.