Zunanji LED projektor snežinke IP44 4W

Šifra: L2813

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


29.03

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED božični projektor je popolna dekoracija za vašo hišo. Projektor je zelo enostaven za namestitev, le zapičite ga v tla, priključite vtič v električno vtičnico in takoj boste lahko uživali v popolni sodobni in čudoviti božični dekoraciji brez ožičenja ali zanašanja na baterije, ki se hitro izpraznijo.

Naš projektor prikazuje 4 različne vrste snežink.

Projektor je zelo enostaven za namestitev, samo privijte konico na projektor, ga pritrdite v tla, ter ga priključite v vtičnico / podaljšek. Možna je tudi montaža neposredno na površino. Čas namestitve vam ne bo vzel več kot 3 minute!

Specifikacije:

Napajanje: 110-240V
Nazivna frekvenca: 50/60 Hz
Moč: 4W (4x1W)
Kot žarka: 120 °
Domet osvetlitve: 20-30m
Ohišje: aluminij, kaljeno steklo
Črna barva
Vzorec: snežinke
Mere: Ø99 x95 mm
Dolžina kabla: 3m
Stopnja zaščite: IP44

Šifra: L2813 Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.