,

RGB LED solarna svetilka božiček

Šifra: 11374E

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


4.81

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naj bo vaš vrt poseben s to LED solarno svetilko. Uporabite jo lahko kot usmerjeno svetlobo ali kot okras na prostem. Hitro in enostavno jo namestite s pomočjo nosilca. Takoj, ko se stmeni, se lučka samodejno vklopi in samodejno ugasne ob sončnem vzhodu. Čez dan sončne celice pretvorijo sončno energijo v električno energijo in jo shranijo v baterijo.

 

RGB LED
Stikalo za vklop / izklop
Enostavna za montažo
Brez žic
samodejen vklop
Zaradi sončnih celic, ki jih polni sonce, oddaja dolgotrajno svetlobo

Vir svetlobe: 1 kos RGB LED
Baterija: 1,2V 200 mAh Ni-Mh
Poraba energije: 1,2V
Skupna velikost: 6,5 x 6,5 x 33,5 cm
Oblika: božiček
Material: umetna masa
Čas delovanja: več kot 6 ur

Šifra: 11374E Kategoriji: ,
Teža 0.068 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.