Božična otroška LED svetilka modra

Šifra: 55263BL

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


2.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Okrasite svoj dom s to čudovito baterijsko svetilko. Svetilka se ne segreje, tako da jo lahko varno uporabljate tudi v otroški sobi. Zahvaljujoč plastičnemu dizajnu in stikalu na dotik jo lahko brez težav upravljajo tudi otroci. LED tehnologija zagotavlja nizko porabo energije.

Napajanje: 3 x AAA 1,5 V (niso vključeno)
Moč: 0,75 W
Vir svetlobe: 1x LED
Svetlost: 200 lumnov
Čas delovanja (s polno napolnjenimi baterijami): ~ 18 ur
Dimenzija: 110 x 76 (60) mm

Šifra: 55263BL Kategorija:
Teža 0.065 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.