Napihljiv snežak – 120 cm – IP44 – 1 LED – 230V

Šifra: 58060C

Dostopnost:

Ni na zalogi


45.57

Ni na zalogi

Napihljiva figura snežak bo zagotovo navdušil vsakega otroka ali odraslega ter vaše obiskovalce, lahko ga postavite na hišne vrtove, dvorišča, balkone, terase, pred vhod ali celo na streho. Zmogljiv ventilator omogoča hitro napihovanje, LED z visoko svetlostjo pa osvetli napihnjeno figuro. Praznična dekoracija, ki jo preprosto morate imeti, zato si takoj zagotovite svoj praznični dekor!

Za vzdrževanje napihnjenosti je potrebno neprekinjeno delovanje napajalnika in ventilatorja!

 

Hitro napihovanje
Zmogljiva LED osvetlitev
Izgleda odlično na vsakem vrtu
Odličen praznični dekor
Zaščita IP44
2 konici in vrvica

Velikost: cca. 120 cm
Napajanje: 230V – 50-60 Hz, 0.6A, 700 mA adapter
Dolžina kabla: 200 cm
Število LED: 1 kos bela
Tip ventilatorja: 7530
Material: 190T večnamenski poliester (za šotor)
Zaščita: IP44

Šifra: 58060C Kategorija:
Teža 0.885 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.