Božična nogavica za pribor 3 kos

Šifra: SCA0607

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Barva: rdeča, bela
Material: netkana tkanina
Oblika: škornji
Število kosov: 3 kosi

Prevleka za jedilni pribor v obliki božičnega škornja bo kot nalašč za pripravo božičnega pogrinjka, darila ali notranjo dekoracijo. Pravilno izbrana velikost z zelo dobro izdelavo bo v božičnem času razveselila vsakega družinskega člana.

Majhen, a poceni pripomoček vam bo omogočil enostavno in hitro dekoracijo božičnega pogrinjka. Ko ga uporabite na mizi med večerjo na božični večer, bo ustvaril čudovito, praznično vzdušje v vašem domu.

Parametri:
Skupna višina: približno 12,5 cm
Skupna širina: približno 9 cm
Reže za jedilni pribor široke približno 7 cm

Šifra: SCA0607 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +