Božičkova obleka 5 delna – jakna, hlače, kapa, brada in pas

Šifra: SCA0186

Zaloga:

Ni na zalogi


11

Ni na zalogi

Število elementov: 5
Glavna barva: rdeča
Za večkratno uporabo: da
Material: netkana tkanina

Z izbiro Božičkove obleke lahko ustvarite odlično presenečenje za otroke! Težko pričakovani prihod Božička z darili bo razveselil najmlajše družinske člane.

Najpomembnejši elementi obleke
Rdeči suknjič z belo okrasno črto vsi povezujejo z Božičkovo obleko. Hlače z nastavljivim pasom se popolnoma prilegajo uporabniku.

Univerzalna velikost
Srečanje s pravim Božičkom
Božičkova brada je najpomembnejši element te obleke. Zahvaljujoč njej lahko popolnoma spremenite svoj videz, tako da otroci ne prepoznajo osebe za belo brado. Vgrajena elastika za brado jo drži na pravem mestu.

Božičkov pas
Pas ima črno zaponko, ki vam omogoča, da izberete pravo dolžino za svojega oblečenega Božička. Z njegovo uporabo bo jakna ostala v pravem položaju. Trden pas je vsekakor nenadomestljiv element celotnega kostuma.

Parametri:
Kapa
Višina kape s pomponom: približno 40 cm
Obseg kape: približno 60 cm

Jakna
Višina: približno 77 cm
Obseg prsnega koša: približno 116 cm
Dolžina rokava od ramena: cca 61 cm
Dolžina rokava od pazduhe: cca 52 cm

Hlače
Pas z možnostjo zmanjšanja: max 106 cm, nastavitev preko vrvic znotraj materiala, nastavljiv na poljubno širino
Dolžina hlač: približno 103 cm
Dolžina noge od mednožja: cca 67 cm

Pas
Širina: 3,8 cm
Dolžina: približno 120 cm

Šifra: SCA0186 Kategorija:
Teža 0.22 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.