Micro LED novoletne lučke na baterije 20 LED 1.9m roza

Šifra: SCL0009

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


3.88

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Božične lučke na žici so odlična dekoracija za božično drevo, kamin ali izložbo. Čudovita dekoracija, ki ustvari edinstveno božično vzdušje. Lučke lahko postavite tudi v stekleno vazo in tako ustvarite modno dekoracijo. Popolno božično darilo za ljubljeno osebo. LED sijalke na baterije porabijo zelo malo električne energije, zato jih imate lahko ves čas prižgane. 

Parametri:

Barva: roza
Dolžina svetilnega dela: 1,9 m
Količina LED diod: 20 mikro LED
Žive, izrazite barve
Varčne diode
Napajanje: 2xAA bateriji (nista priloženi)
Pregorevanje 1 diode ne izklopi kompleta!
Vodotesne diode – lahko jih potopite v vodo – brez napajanja
CE certifikat

Šifra: SCL0009 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…