LED svetlobna veriga z gel nalepkami za na steklo 6 LED 2xAA

Šifra: 58568A

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


8.61

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ko se približujejo prazniki, okrasite svoje okno in hladilnik z nizom lučk na božično temo. Veseli božični motivi so osvetljeni s toplo belo svetlobo, tako da nudijo čaroben pogled tudi ponoči. Različne figure so gelaste konsistence in se lepijo brez lepila, nato pa jih je mogoče brez sledu odstraniti, ko jih ne potrebujete več. V kompletu je tudi 6 snežink, ki jih lahko postavite kamorkoli ne glede na niz lučk.

Brez lepila
Prosojni gel material
Varčno delovanje baterije
Toplo bela LED

Vir svetlobe: 6 kosov toplo belih LED
Oblike: božiček, pingvin, severni jelen, snežak
Velikosti oblik: 45 x 60 mm
Razdalja med oblikami: 30 cm
Vir napajanja: 2 x 1,5 V AA baterija (nista priloženi)
Dolžina kabla do držala baterije: 40 cm
Teža: ~100 g

Šifra: 58568A Kategorija:
Teža 0.11 kg
Dimenzije 200 × 3000 × 2300 cm
BAR koda

5999117003729

Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.