50 micro LED lučk 5m z USB napajanjem in 8 funkcijami toplo bele

Šifra: 56514

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


6.71

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Okrasite svoj dom in pisarno s temi toplo belimi LED lučkami, ki se napajajo kar preko USB priključka. Zaradi izjemno tankega, dobro oblikovanega upogljivega kabla so skoraj neopazne. Lahko jih postavite kamor koli v hiši. S tipko na priključku lahko izbirate med 8 programi osvetlitve.

Izgledajo dobro v vsaki notranjosti
Sodoben videz, enostavne za namestitev
Dobro oblikovan tanek kabel
Topla bela barva
Delovanje na USB

Število LED: 50 kosov
Barva LED: toplo bela
Vir napajanja: 5V – USB
Razdalja med konektorjem in prvo LED: 200 cm
Dolžina svetlobnega dela: 5 m
Zaščita: IP20

Šifra: 56514 Kategorija:
Teža 0.08 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.