Božična dekoracija iz lesa za na polico z LED lučkami 24 x 4 x 11cm

Šifra: 58249B

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


3.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Pripravite se na praznični čas s to čudovito LED dekoracijo in ustvarite intimno, ljubeče vzdušje v vašem domu ali pisarni. Mikro LED diode, pritrjene na črke oddajajo prijetno, toplo belo svetlobo in tako osvetljujejo njihovo okolico. Leseni dekor dobro izgleda v vsaki notranjosti, lahko ga postavite na primer: na polico, mizo, TV omarico. Zaradi delovanja na baterije ožičenje ni potrebno.

Hitro utripanje
Počasno utripanje
Neprekinjena svetloba

Naravni videz
Dolgo delovanje na baterije
Varčna tehnologija MicroLED
Tanek kabel
Kompaktna krmilna enota

Velikost: 240 x 40 x 110 mm
Oblikovanje: napis “SNOW” snežak
Število LED: 10 kosov
Vrste LED: MicroLED
Barva LED: toplo bela
Napajanje: 3 x LR44 (vključeno)
Material: les / plastika
Teža: ~ 45 g (z baterijo)

Šifra: 58249B Kategorija:
Teža 0.06 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.