Delovna čelada modra

Šifra: 10372BL

Zaloga:

Ni na zalogi


9.86

Ni na zalogi

Ta čelada je narejena tako, da absorbira energijo udarca z delnim uničenjem, poškodbami školjke ali jermena, pomaga zaščititi pred poškodbami glave zaradi majhnih predmetov, ki padajo od zgoraj.

UPORABA:
Da bi zagotovili največjo zaščito, mora biti čelada varno nameščena na glavi, trakovi pa morajo biti prilagojeno. Ena velikost se prilega vsem zaradi nastavljivega traku za glavo (52-62 cm). Sprednji del naj bo obrnjen naprej.

VZDRŽEVANJE:
Priporočljivo je, da se čelada redno čisti samo s toplo milnico ali obriše z mehko brisačo. Življenjska doba čelade je odvisna od izpostavljenosti sončni svetlobi, podnebnim razmeram, fizični in / ali kemični izpostavljenosti in pogostosti uporabe.

Pred vsako uporabo je treba lupino čelade pregledati zunanje in notranje. Čelado takoj zamenjajte, če se pojavi kakršenkoli znak obrabe ali če obstajajo znaki škode ali propadanja plastike, saj je to lahko znak, da se zaščita zmanjša. Vsako čelado, ki ima znake obrabljenih ali je poškodovana, je treba takoj odstraniti iz uporabe in jo zamenjati z novo. Tudi suspenzije čelade je treba natančno pregledati, če ni razpok, polomljenih trakov ali drugih znakov obrabe. Poškodovane suspenzije ali lupine čelade je treba odstraniti iz uporabe in jih takoj zamenjati. Življenjska doba čelade je tri leta, vendar je priporočljivo zamenjati celoten sistem prtrditve vsaj vsakih dvanajst mesecev. Datum izdelave je mogoče najti na notranji strani sprednjega obroča: leto izdelave je razvidno na sredini kroga, mesec na strani kroga.

SKLADIŠČENJE:
Kadar čelade ne uporabljate, jo hranite na hladnem, čistem in suhem mestu v originalni vrečki, izdelka ne postavljajte na neposredno sončno svetlobo ali v okolje s prekomerno toploto ali kemikalijami.

OPOZORILO:
Prepovedano je odstraniti kateregakoli od originalnih sestavnih delov čelade, razen tistih, ki jih priporoča proizvajalec. Čelada se ne sme uporabljati na noben drug način kot za tiste, ki jih priporoča proizvajalec. Vsako čelado, ki je bila močno izpostavljena, je treba čim prej zamenjati.

Pozor! Izdelek ni profesionalna zaščitna oprema in je namenjen uporabi v gospodinjstvu in domači delavnici.

Šifra: 10372BL Kategorija:
Teža 0.4 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.