Ročni spenjalnik + 3 vrste sponk

Šifra: 10442

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


21.62

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vzdržljiv kovinski ročni spenjalnik za oblazinjenje, les, papir in folije. Spenjalnik lahko uporabite z navadnimi sponkami in “T” sponkami med 4 in 14 mm. Nastavitveni vijak na vrhu spenjalnika lahko nadzoruje silo streljanja, odvisno od materiala, ki ga želite sprožiti. Izdelek je idealen za službo in domačo uporabo.

 

Masivna kovinska konstrukcija
Nastavljiva sila streljanja
Uporablja se lahko tudi s kvadratnimi, ukrivljenimi sponkami in sponkami v obliki črke “T”
Zaklepanje sponk
Nedrseči oprijem

Opozorila: Za varnost sebe in okolja zagotovite varnost pred spenjanjem. Konico spenjanja močno pritisnite na površino, ki jo želite speti. Nikoli ne uporabljajte spenjalnika v zraku! Naprave ne usmerjajte proti drugim. Pri spenjanju pazite, da se izognete poškodbam. Hranite izven dosega otrok. Otroci ne smejo uporabljati izdelka! Pri delu priporočamo uporabo zaščitnih očal in rokavic!

 

Velikost spenjalnika: 155 x 140 x 22 mm
Material spenjalnika: kovina
Teža spenjalnika: 545 g
Priložene sponke:

500 kosov – 1,2 x 8 mm
500 kosov – 10 mm
500 kosov – 12 mm

Šifra: 10442 Kategorija:
Teža 0.771 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +