Gumeni pladenj za orodje – z držalom – 27,5 x 14,5 x 2,5 cm

Šifra: 11985A

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


21.62

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Inovativni izdelek, ki je na voljo v treh velikostih bo olajšal shranjevanje orodja in opreme med delom. Ko odložite orodje med delom, guma absorbira udarce, tako da orodje ne poškoduje površine. Idealno za domača opravila v hiši, elektronske instalacije, prenove ali celo popravilo avtomobila. Gumijaste pladnje 11985A, 11985B, 11985C lahko sestavite v komplet.

2 podolgovate posode za daljše vijake
15 majhnih predalov
1 velik del pladnja
Ročaj
Izdelan iz prožnega gumijastega materiala
Enostavno čiščenje, pranje

Velikost: 27,5 x 14,5 x 2,5 cm
Material: guma
Barva: oranžna
Teža: ~ 340 g

Šifra: 11985A Kategorija:
Teža 0.358 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.