Set 5 bit nastavkov + držalo z LED lučko

Šifra: 10832

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


13.51

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Nov izvijač Handy ima štiri vgrajene LED diode, ki osvetljujejo delovno področje, kar olajša delo pri slabi svetlobi. Zahvaljujoč vgrajenim nosilecm lahko hkrati shranite 5 bit nastavkov, tako da jih lahko preprosto zamenjate. Ergonomski ročaj je izdelan iz nedrsečega materiala, ki zagotavlja varen in udoben oprijem med delom.

Svetlobni vir: 4 LED
Napajanje: 3 x AAA 1,5 V baterija (priložene)
Velikost (dolžina z bitno glavo): 20,5 cm
Tipi nastavkov: PH0, PH1, PH2, SL5, SL6 

Šifra: 10832 Kategorija:
Teža 0.231 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.