,

Tester napetosti 19cm 100-250V AC

Šifra: 001322

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.53

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

TEHNIČNI PARAMETRI:
Napetostno območje: 100-250V AC
Dolžina: 190 mm
Širina konice: 3,5 mm

Univerzalni električni tester, izdelan v skladu z veljavnimi standardi. Zazna tok pri preverjanje varovalk ali za preizkušanje vtičnic. Opremljen je z jekleno konico širine 3,5 mm in neonsko signalno diodo. Ohišje je izdelano iz prozornega materiala, ki omogoča vidnost kontrolne svetilke v katerem koli položaju. Za uporabo v obrtnih delavnicah, gospodinjstvu in za hobi. Baterije niso potrebne.

Šifra: 001322 Kategoriji: ,
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.