Set za pleskanje brez kapljanja 5 delni

Šifra: W1025

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


18.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Senzacionalna rešitev – nepovratni valjček za pleskanje s posodo za barvo proti kapljanju. Nova formula in izboljšana zmogljivost z uporabo trajnih mikrovlaken (polipropilen – ogljik). Valjček je enostaven za uporabo, samo napolnite ga z barvo, zaprite pokrov, počakajte 5-8 minut, da se tkanina napije barve in ​​začnete barvati. Posoda za barvo ima kapaciteto približno 0,7 l barve, zaradi česar lahko prepleskate približno 22 m2. Za barvanje uporabite le akrilne ali lateksne barve, tako za notranje kot zunanje površine. Dolžina valja z podaljškom je približno 90 cm, kar omogoča udobno barvanje tako sten, kot tudi stropa. Komplet vsebuje velik valjček, mali valjček, posodo za barvo 0,7 in zložljiv ročaj iz aluminija.

Šifra: W1025 Kategorija:
Teža 0.85 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.