Magnetna sponka / držalo za čopiče – 90 x 50 x 30 mm

Šifra: 11200

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


4.22

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Extremely practical tool, clamping jaws for fixing to the edge of the paint bucket. Most flat brushes have metal handles, so this way it’s possible to use magnets to hold the brush above the bucket. Dripping paint enters the bucket to keep the environment clean and save on raw materials.

  • Rubberized ending
  • Built in paint can opener
  • There are two ways to fix the brush
  • Can be used with most brushes
  • Compatible with any bucket
  • Strong, rough clip

 

Size: 90 x 50 x 30 mm
Material: Plastic + magnet
Number of magnets: 2 pcs
Max clip openning: 27 mm
Color: Orange
Weight: ~92 g

 

Šifra: 11200 Kategorija:
Teža 0.094 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.