Profesionalna zaščitna očala z UV zaščito – prozorna

Šifra: 10383TR

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.93

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč lečam proti praskam, očala ščitijo med brušenjem, skobljanjem in drugimi majhnimi delci med delom. Pogled skozi leče prepušča skoraj vso svetlobo, zato so resnično priljubljene pri industrijskih delih in na delovnih mestih, kjer ni veliko svetlobe.

V skladu z EN 166, EN170 (razred EN166.1.F do F, ščiti pred nizkoenergijskimi delci, optičnim izkrivljanjem leče: 1: + -0,06 – trajna obraba) 
Zaščitita pred lahkimi plavajočimi delci 
Sodoben dizajn
Udobne za nošenje
Nizka, optimalno razporejena teža

Velikost: 160 x 140 x 45 mm
Barva leč: prozorna
Zaščita pred UV žarki: da
Teža: ~ 22 g

Šifra: 10383TR Kategorija:
Teža 0.022 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +