Lateks rokavice 10 kos M

Šifra: 11120M

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


1.79

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Prilagodljive in koži prijazne higienske rokavice za enkratno uporabo iz lateksa. Lastnosti: odlična upogljivost, vodoodpornost in trdnost. Vsebujejo beljakovine iz lateksa, ki lahko v redkih primerih povzročijo alergijske reakcije  (vsebujejo naravni lateks, ki lahko povzroči alergijske reakcije, vključno z anafilaktičnim šokom).

  • Materiala rokavic: lateks
  • Rahlo napudran notranji del
  • Rokavica je mehka na dotik, kar omogoča natančno delo
  • Rokavica ima zelo dobro in trajno materialno sestavo
  • odlično anatomsko oblikovanje
  • za enkratno uporabo
  • velikost: M

Rokavice so v skladu z EN 352-1: standardom 2002.

Šifra: 11120M Kategorija: Oznaka:
Teža 0.053 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…