Plastična škatla za orodje – srednja – 458 x 247 x 233 mm

Šifra: 10945B

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


38.32

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč tej škatli za orodje lahko vaše orodje in dodatke varno shranite ter ločite drug od drugega za enostaven transport. Kovinska zaponka in zaščita pred nenamernim odpiranjem (če zaponka ni zaklenjena in je kovček dvignjen, se kovček ne bo odprl) bo zaščitil vsebino pred izpadanjem. Zahvaljujoč živo rumeni barvi bo pritegnil pozornost.

Kovinsko vedro
Rumeno – črna barva
Zaščita pred nenamernim odpiranjem
Notranji pladenj (1 velik, 2 srednje velik, 5 majhnih predelkov)

Velikost: 458 x 247 x 233 mm
Materijal: plastika
Notranji pladenj: 1 velik, 2 srednje velik, 5 majhnih predelkov
Barva: rumeno – črna

 

Šifra: 10945B Kategorija:
Teža 1.764 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.