Mini naprava za graviranje na baterije s šablonami

Šifra: H10367

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


9.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Pero za graviranje za domačo in pisarniško uporabo. Resnično ustvarjalno orodje, ki ga je mogoče uporabiti s skoraj katerimkoli materialom. Diamantna glava in črkasta šablona omogoča enostavno graviranje tekstila, stekla, lesa, kovine, plastike, keramike, ploščic, itd. Naredite svoje stvari edinstvene! Uporaba je izredno obsežna, edina omejitev je vaša domišljija!

Visoka hitrost
Enostavno rokovanje
Predloga za graviranje s črkami in številkami
Udoben oprijem
Energijsko učinkovita baterija

Vir energije: 2 x AA (vključeni)
Najv. RPM: 21000 vrtljajev / minuto
Teža (z baterijo): ~ 100 g
Kapaciteta vpenjalne glave: max. 3 mm
Količina glave za graviranje: 2 kos
Velikost: 156 x 30 x 30 mm
Velikost predloge: 150 x 63 mm

Šifra: H10367 Kategorija:
Teža 0.10 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.