LED delovna svetilka 230V 10m

Šifra: LXSAM10Z

Dostopnost:

Ni na zalogi


17.94

Ni na zalogi

Visokokakovostna delovna svetilka, ki jo lahko enostavno uporabite v kateri koli delavnici.

Ohišje je izdelano iz plastike z dobro odpornostjo na padce. Gumijast material na ročaju preprečuje, da bi svetilka zdrsnila iz vaših rok. Za 30 SMD LED diod hladne barve je značilna visoka svetilnost.

Svetilka je odlična za vsako garažo in delavnico. Svetilka je opremljena s posebnim kavljem, zaradi česar je popolna kot statična osvetlitev delovnega območja. Kavelj uporabniku omogoča preprost način obešanja svetilke na izbrano mesto.

Svetilka se napaja iz električnega omrežja in je opremljena z zelo fleksibilnim napajalnim kablom dolžine 10 m. To uporabniku kljub prisotnosti napajalnega kabla omogoča popolno svobodo gibanja in velik doseg delovanja.

Napajanje: AC 230 V
Tehnologija osvetlitve: LED
Število LED diod: 30
Dolžina kabla: 10 m
Vgrajeni kavelj: da
Material: plastika
Barva: rumena

Šifra: LXSAM10Z Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +