Delovna COB LED svetilka 4 x AA, z magnetnim držalom + kljuko

Šifra: LXLL92

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


13.87

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovostna delovna svetilka, opremljena z magneti in kavljem, ki jo napajajo baterije AA.

Visoka kvaliteta

LTC svetilka je bila izdelana iz visokokakovostnih materialov, kar neposredno pomeni njeno trajnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. LL92 je svetilka, na katero se lahko zanesete v vsaki situaciji.

LED tehnologija

LED diode COB s skupno močjo 4 W oddajajo močan žarek svetlobe z belo barvo in svetlobnim tokom do 450 lumnov. Uporaba tehnologije z energijsko varčnimi lastnostmi v povezavi z napajanjem na baterije vam omogoča, da dosežete veliko ur neprekinjenega delovanja, ne da bi zamenjali baterije.

Dva svetlobna načina

Delovna LED svetilka LTC je izdelek z dvema ločenima LED paneloma, ki izpolnjujeta različne funkcije. Dioda COB, ki se nahaja na vrhu naprave, zagotavlja točkovno osvetlitev z visoko koncentracijo žarka, idealno za osvetlitev majhnih ali oddaljenih predmetov. Velika dioda COB na sprednji strani svetilke je vir svetlobe z razpršenim žarkom, ki omogoča osvetlitev velike površine. 

LL92 je svetilka, ki jo poganjajo 4 AA (R06) baterije. 

Napajalna napetost: 4,5V
Napajanje: 4 x AA (niso vključene)
3 W moči COB
1 W COB
Tip: COB LED
Svetlobni tok: 450 lm
Življenjska doba: do 10.000 h
Doseg svetlobe: Do 50 m
Barva svetlobe: Nevtralno bela
Načini osvetlitve: 2
Magnetni nosilec: Da, 3 magneti
Vgrajen kavelj: Da
Barva: črna in modra
Dimenzije: 290 x 40 x 25 mm
Teža: 90 g

Šifra: LXLL92 Kategorija:
Teža 0.11 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +