,

Baterijska COB LED svetilka za na kapo

Šifra: 18629

Dostopnost:

Ni na zalogi


7.34

Ni na zalogi

Zahvaljujoč tehnologiji COB LED svetilka odlično osvetli delovno površino. Lahko se pritrdi na kapo ali delovno varnostno čelado. Narejena je iz lahke plastike, je izredno lahka, zato jo je udobno nositi na dolgi rok. Pri nizki porabi energije, 3 AAA baterije zagotavljajo energijo dolgo časa. Idealna izbira za delavnice, kolesarjenje, kampiranje, pohodništvo, oz. za vse aktivnosti, kjer potrebujete obe roki.

Vir svetlobe: COB LED
Napajanje: 3 x AAA (baterije niso vključeno)
Moč: 3 W
Čas delovanja: do 4 ure
Svetilnost: 200 lumnov
Velikost: 90 x 60 x 15 mm
Teža: 38 g
Material: gumirani ABS

Teža 0.078 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.