Akumulatorski COB LED solarni delovni reflektor trikotni

Šifra: 77928

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


18.31

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zaradi svoje zaščite IP44 je ta izdelek resnično trpežen in se lahko uporablja tudi v mokrih razmerah. S polnjejem preko solarnih celic ponuja energetsko učinkovito in cenovno ugodno možnost osvetlitve. Hkrati lahko Li-ion baterijo polnite tudi s polnilnikom USB, zato je luč na voljo v vseh okoliščinah. S pomočjo funkcije Power Bank lahko tudi druge vaše električne naprave med delom dobijo dostop do električne energije. Izdelek ima 5W izhodne moči in svetlost 300 lumnov, kar omogoča vidni domet do 50 metrov. Njegov čas delovanja je največ 4 ure.

Moč: 5 W
IP razred: IP44
Maks. razdalja: 50 m
Vir energije: Li-ion
Širina: 186 mm
Višina: 167 mm

Šifra: 77928 Kategorija:
Teža 0.45 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.