Čitalec microSD spominskih kartic

Šifra: LXET9

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


1.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Majhen in priročen visokokakovosten čitalnik kartic, ki omogoča branje podatkov s  spominskih kartic.

KoMPAKTNA OBLIKA
Naprava je tako majhna, da jo lahko preprosto vzamete s seboj kamor koli. Priložena vrvica vam omogoča, da bralnik pritrdite na ključe. V povezavi s kartico Micro SD lahko naprava deluje kot USB ključ.

PLUG & PLAY
Za branje podatkov s kartice Micro SD je dovolj, da bralnik priključite na vrata USB računalnika ali prenosnika – brez namestitve gonilnikov ali dodatne programske opreme. Izdelek uporablja standard USB 2.0 in je združljiv z večino sodobnih operacijskih sistemov.

Šifra: LXET9 Kategorija:
Teža 0.03 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.