Brežična LED tipkovnica za smart TV / iPad / APPLE TV / Android TV na baterije

Šifra: 06169

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


18.30

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Brezžična tipkovnica je zasnovana za upravljanje pametne televizije , tabličnih računalnikov, pametnih telefonov ali android TV set top box. Pravilna oblika in posebna obloga omogočata udobno uporabo tipkovnice. Tipkovnica je opremljena s QWERTY tipkovnico, zelo občutljivo TOUCH PAD sledilno ploščo in funkcijskimi tipkami, ki bodo nadomestile obstoječo rešitev v obliki tipkovnice in miške. Poleg tega je opremljena s sistemom SLEEP MOODE, ki bo podaljšal avtonomijo baterije.  OGROMNA PREDNOST je trpežna, zamenljiva baterija BL-5B, ki vas bo presenetila s svojo kapaciteto.  Baterijo lahko napolnite s priloženim kablom USB. Razpoložljive barve osvetlitve:

  • zelena,
  • rdeča,
  • modra.

Tipkovnica deluje na baterije.

Šifra: 06169 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.