Termalna pasta 8,5 W/mK 4g

Šifra: SATG02

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


8.88

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Izjemna toplotna prevodnost
Termalna pasta s popolnim zapolnjevanjem mikroskopskih prostorov na površini procesorja in hladilnega telesa zagotavlja odlične prevodne parametre. Mikrodelci ogljika, ki jih vsebuje pasta, prekrijejo nepravilnosti med kontaktnimi elementi, kar zagotavlja hitro in učinkovito odvajanje toplote.

Varen za uporabo
Za razliko od ostalih past, ki so na voljo na trgu, TG02 ne vsebuje kovinskih oksidov, zaradi česar je neprevodna. To odpravi nevarnost kratkega stika in zmanjša poškodbe zaradi korozije na dnu hladilnika in IHS.

Enostavna za nanašanje
Termoprevodna pasta zaradi ustrezne konsistence zagotavlja nemoten nanos tudi neizkušenim osebam. Dobro uravnotežena gostota izdelka zagotavlja nemoteno porazdelitev po procesorju. Embalaža v obliki praktične brizge omogoča natančen nanos prave količine paste, priložena lopatka pa pomaga pri enostavnem nanašanju. Vsebina brizge omogoča več aplikacij.

Specifikacije:
Barva: siva
Toplotna prevodnost: 8,5 W/mK
Dodatne informacije:
Gostota: 2,6±0,08 g/ml
Toplotna impedanca: <0,135°C – in²/ W
Toplotna odpornost: 0 ps/m
Delovna temperatura: -50°C / +250°C

Šifra: SATG02 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.