Pokrivalo za kamero prenosnika / telefona / tablice 3 kosi

Šifra: M15252

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


3.29

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

NADZOR ZASEBNOSTI – pokrivalo kamere je majhen pripomoček, ki vam omogoča nadzor nad zasebnostjo. S pokrivanjem kamere v vaši napravi smo lahko prepričani, da nekdo ne bo slučajno (ali celo namerno) prišel do nje in ne bo kršil naše zasebnosti. Pokrov za kamero je izdelan iz lahke in tanke plastike, kar pomeni, da ne pade z mesta namestitve in omogoča neomoteno uporabo naprave. Izdelek je univerzalne velikosti, zato naj bi ustrezal večini mobilnih naprav, ki so na voljo na trgu, kot so prenosni računalniki, telefoni ali tablice. Komplet vsebuje 3 kose, kar je dodatna prednost.
Namestitev pokrovčka traja nekaj trenutkov.

Material: plastika
Komplet vsebuje: 3 kos
Dimenzije: 18/9 mm
Teža kompleta: 0,006 kg

Šifra: M15252 Kategorija:
Teža 0.01 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.