,

Mini namizni računalnik HP ProDesk 600 G1 DM Core i3 4160T 3.1GHz 8GB RAM 500GB HDD Intel HD Graphics Win 10 Pro 64-bit

Šifra: HPG1

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


Stanje izdelka: obnovljen – refurbished

Izdelek je vzet iz poslovnega okolja, ima lastnosti 100% novega izdelka z majhnimi kozmetičnimi napakami, je razkužen, testiran ter pripravljen na uporabo.

259

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije
Kakovost: obnovljeno – refurbished
 
Refurbished v prevodu pomeni tovarniško obnovljeno. Sem spadajo izdelki, ki so bili v uporabi izključno v večjih podjetjih, višek proizvodnje ali so bili vrnjeni zaradi različnih vzrokov. Ta izraz ne pomeni, da je bil to izdelek z napako, pomeni pa da izdelek ni nov, zato je temu primerna tudi cena.
 
Obnovljena računalniška tehnologija ni le odgovor na svetovni problem elektronskih odpadkov, ampak je zelo racionalna in ekološka odločitev pri nakupu prenosnika, osebnega računalnika ali druge računalniške tehnologije z neverjetnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.
 
Prodajamo le vrhunsko računalniško opremo HP, Lenovo, Dell ali Fujitsu-Siemens v 100% stanju, ki jo s prenovo pripravimo na vašo uporabo, vsak kos očistimo in razkužimo, obnovimo ter preizkusimo na zelo visok standard v smislu funkcionalnosti in vizualnosti.
 
V kolikor želite lahko dokupite tudi obnovljen monitor, miško in tipkovnico. Vsi obnovljeni izdelki imajo 1 leto garancije.
 
V kolikor potrebujete večjo količino računalniške opreme (pisarne, šole) nudimo super popust ter gratis miško in tipkovnico zraven vsakega računalnika.
 

MPC cena novega računalnika: cca. 690€

 
 
CPU: Inte Core i3 4150T (3M predpomnilnika, 3,00 GHz)
RAM: 8 GB DDR3
HDD: 500 GB HDD
Optični pogon: brez
GPU: Intel HD Graphics 4400
OS: Windows 10 Professional 64-bit
Znamka: HP
Barva: črna
blika: Desktop Mini
USB 3.0: 6x
VGA: da
DisplayPort: da
Reža PCI Express x16: ne
Reža PCI Express x4: ne
Reža PCI Express x1: ne
PCI reža: ne
VGA 15-pin (D-SUB) vrata: da
Vrata DVI: ne
DisplayPort: da
Vrata HDMI: ne
Serijska vrata: ne
Vzporedna vrata: ne
Vrata USB Type-C: da
M.2 SATA priključek: da
Šifra: HPG1 Kategoriji: ,
Teža 1.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.