Komplet računalniških zvočnikov 2.1 11W USB 5V modri

Šifra: LXKS201N

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


19.52

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Komplet elegantnih multimedijskih računalniških zvočnikov LTC 2.1 v črni in modri barvi. Konfiguracija 2.1 pomeni, da ima komplet ločen nizkotonski zvočnik. To daje zvoku iz zvočnikov globino in realizem. Napajanje prek USB pomeni, da zvočniki ne potrebujejo dodatnega ločenega napajanja.

Zaradi njihove moderne zasnove so na mizi videti odlično. Namenski gumbi za glasnost in nizke tone, ki se nahajajo na sprednji strani globokotonca, vam omogočajo svobodo poslušanja glasbe, kot želite. Skupna moč 11 W pomeni glasen, jasen zvok s kompaktno velikostjo kompleta.

Blagovna znamka: LTC
Barva: črna in modra
Frekvenčno območje: 50 – 18.000 Hz
S / N: 65 dB
Moč: 11 W
Napajalna napetost: USB 5V

Šifra: LXKS201N Kategorija:
Teža 0.65 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.