Večnamenski kemični svinčnik 6v1 s touch pisalom

Šifra: 00006337

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.73

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Večnamenski kemični svinčnik 6 v 1 je majhno, priročno, večnamensko orodje, ki ga lahko uporabite za številna manjša dela ali popravila. Ima standardno velikost kemičnega svinčnika.
Pisalo za zaslone na dotik omogoča natančno delovanje mobilnih naprav brez odstranjevanja rokavic ali predhodnega čiščenja rok. Ščiti telefon ali tablični računalnik pred umazanijo in poškodbami. Ravnilo s centimetrsko in palčno lestvico zagotavlja natančne meritve razdalje in določitev dimenzij predmeta. Na strani ohišja je majhna libela, ki omogoča izravnavo obešene slike na steni ali  police. Ko odvijete pisalo za zaslone na dotik, imate dostop do dveh majhnih izvijačev, enega ploščata in drugega križnega. Kemični svičnik ne zavzame veliko prostora, tako da ga imate lahko vedno s seboj, saj nikoli ne veste, kdaj bi vam lahko prišel prav. Izdelek je lahkotudi odlično darilo za vsakogar, ne glede na starost, spol, poklic, preference ali hobije.

Šifra: 00006337 Kategorija:
Teža 0.02 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.