Držalo za lepilni trak za kartone max. 66 m x 50 mm

Šifra: 11112

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


8.53

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta podajalnik lepilnega traka zagotavlja hitro zapiranje škatel in paketov brez iskanja začetka lepilnega traku in uporabe škarij. Zahvaljujoč svoji zasnovi in majhni teži ga lahko uporabljate dlje časa, ne da bi obremenjevali zapestja. Lepilni trak je zelo enostavno namestiti, pred prvo uporabo odstranite plastični pokrov z rezila! Idealna izbira v trgovskih, logističnih centrih, izjemno uporaben pa je tudi pri selitvah.

Ni treba vedno iskati konca lepilnega traku
Hitro in natančno delo
Tiho delovanje
Odličen dizajn
Majhna teža
Nastavljiv upor

Velikost: 140 x 65 x 260 mm
Združljivost: max 66 m x 50 mm trakovi
Material: plastika + kovina
Teža: ~260 g

Šifra: 11112 Kategorija:
Teža 0.26 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.