Set dvostranskih flomastrov za ustvarjanje v torbici Kikoo 80 delni

Šifra: KMKR80

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


37.54

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Barvni označevalniki olajšajo označevanje pomembnih informacij, običajno pa se število razpoložljivih barv hitro konča. Ta komplet vključuje kar 80 kosov barvnih flumastrov, ki bodo zagotovo izpolnili pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov.

DVOSTRANSKI – na eni strani imajo okroglo glavo, ki bo kot nalašč za pisanje ali risanje, na drugi strani pa poševno glavo, ki je kot nalašč za poudarjanje pomembnih informacij.

ZELO UČINKOVITI – flumastri imajo posebno polnilo, ki zdrži do 300 m, zato vam bodo zagotovo dolgo služili v popolnem stanju.

VKLJUČENA TORBICA – barvni markerji so zapakirani v zelo praktičen kovček z zadrgo. Vaši flumastri bodo tako urejeni in bodo vedno pri roki, ko jih boste potrebovali, ne da bi jih pri tem izgubili polovico.

 

Število kosov v kompletu : 80
Debelina konice: 3-6 mm / 1-2 mm
Vrsta črnila : brez alkohola
Popolna pigmentacija
Trajnost – dolg čas pisanja in dvojna konica, odporna na poškodbe, dve debelini konic
Jasno oštevilčenje
Estetski kovček za shranjevanje
Kot nalašč za darilo

Šifra: KMKR80 Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.