Digitalni merilnik porabe električne energije, zaslon, schuko

Šifra: LXU95

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


19.59

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kompaktni digitalni merilnik porabe električne energije za merjenje moči, porabe energije in okvirnih stroškov.

Merilna naprava je izjemno kompakten in praktičen izdelek. Wattmeter lahko priključite neposredno v vtičnico, vtičnica na sprednji strani pa bo uporabljena za priključitev merilne naprave. Ohišje naprave je izjemno kompaktno, zahvaljujoč kateremu se vatmeter prilega v vtičnico, hkrati pa iz njega ne štrli pretirano.

Digitalni zaslon

Wattmeter je opremljen z lahko berljivim digitalnim zaslonom. Uporaba zaslona omogoča uporabniku dragocene podatke na čim bolj natančen in dostopen način. Vgrajeni gumbi omogočajo spreminjanje načina delovanja in trenutno prikazanega parametra. Zaslon deluje v območju do 9999 in prikazuje rezultate z natančnostjo do 2 decimalni mesti.

Več načinov dela

Wattmeter je napredna naprava, ki ne omogoča samo merjenja porabe energije trenutno povezane naprave. Wattmeter omogoča uporabniku, da izmeri porabo energije in izračuna stroške energije priključene naprave. Nastavitve nadzorujete s priročnimi gumbi na sprednji strani naprave.

Napajalna napetost: AC 230 V ~ 50 Hz
Največja obremenitev: 16 A / 3680 W
Natančnost merjenja moči: +/- 2%
+/- 2 W (0-100 W)
+/- 2% (100 – 3250 W)
Natančnost merjenja porabe: +/- 2%
Minimalna vrednost porabe: 0,01 kWh
Meritev skupne energije: 0,00 – 9999,9 kWh
Razpon stroškov: 0,00 – 9999
Šuko vtičnica
Zaslon: DA
Bela barva
Mere: 98 x 52 x 75 mm

Šifra: LXU95 Kategorija:
Teža 0.14 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.