Omnidirectional Wi-Fi antena 12dBi 41cm

Šifra: SAK05

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


16.59

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

360 ° 9 ~ 12dBi 2,4 GHz vsesmerna antena, ki se privije neposredno na brezžične kartice (RP-SMA priključek na kablu) ali neposredno na dostopne točke (RP-SMA priključek antene). Antena se lahko uporablja tako v aktivnih napravah kot tudi v prenosnih računalnikih opremljenih s karticami z RP-SMA priključkom. Omogoča pridobitev 300-400 % večjega dosega/moči signala v primerjavi s standardno serijsko nameščeno anteno 2-3 dBi.

VSWR <1,5 Povprečje
Kot sevanja v navpični ravnini: 12 stopinj
Kot sevanja v vodoravni ravnini: 360 stopinj
Delovna temperatura: -10- + 60 stopinj
Največja vhodna moč: 50 W
Dolžina kabla: 2m
Konektorji: RP-SMA
Vrsta povezave: Wifi
Barva: Črna
Dolžina: 2m

Šifra: SAK05 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.