,

USB RGB gaming tipkovnica + miška EN

Šifra: P49598

Dostopnost:

Ni na zalogi


17.17

Ni na zalogi

Osvetljen gaming komplet tipkovnice + miške. Posebej zasnovan za igričarje, ergonomska oblika, hiter odziv in brez zamikov. 

Komplet je izdelan iz visoko kakovostnih materialov. Udobna tipkovnica s standardnim profilom tipk zagotavlja udobno uporabo. Simetrična miška za udobno delo na računalniku.

Specifikacije:
Material: Tipkovnica: ABS; miška: ABS, PVC
Priključek: žični USB
Kabel: tipkovnica: 1,5 m; miška: 1,4 m
Velikost: Tipkovnica: 435 * 132 * 30 mm; miška: 125 * 60 * 40 mm
Teža: tipkovnica: 420 g; miška: 70 g
Tipke: 104
Luč: RGB LED
DPI: 1000

Pozor: Tipkovnica ima angleško (US) razporeditev!

Šifra: P49598 Kategoriji: ,
Teža 0.55 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.