Optična brezžična miška 4 tipke 2,4 GHz 10 m črno – srebrna

Šifra: LXM200B

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


12.19

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Brezžična miška je odlična izbira za vse, ki cenite udobje in ergonomijo. Zaradi majhnosti miške je idealna kot dodatna oprema za prenosni računalnik in jo je enostavno shraniti. S senzorjem 1000 dpi je miška dobra oprema za igre, kjer sta potrebna hitrost in natančnost. Miška ima namenski gumb za spreminjanje dpi, kar uporabniku omogoča veliko prilagodljivost pri uporabi miške. Ergonomska oblika konstrukcije omogoča izjemen užitek pri uporabi. Miška je brezžična in se na računalnik poveže z radijsko tehnologijo 2,4 GHz. Sprejemnik USB lahko skrijete na posebej zasnovanem mestu zanj v ohišju miške, tako da se ne bo nikoli izgubil. Miško napajata dve bateriji AAA.

Ločljivost: 1000 dpi
Gumb za spremembo dpi: da
Vrsta povezave: Brezžična, 2,4 GHz
Dodatni funkcijski gumbi: brez
Reža za sprejemnik: Da
Napajanje: 2x AAA

Šifra: LXM200B Kategorija:
Teža 0.07 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.