XXL gaming podloga za tipkovnico in miško 88×30 cm vesolje

Šifra: 08518

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


11.54

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Podloga z dolžino 88 cm je popolna tako za igričarje, kot za pisarno, zasnovana z mislijo na udobje! Priemrna za tipkovnico in miško. Njena velikost tudi ščiti mizo pred poškodbami. Podloga ima na dnu nedrseč material, zato ni bojazni, da se bo premaknila in motila pri delu, ali da vam bo roka zdrsnila v pomembnem trenutku med igro. Zgornji del podloge je gladek in ne blokira gibov, ravno nasprotno! Zagotavlja trenje, potrebno za “občutek” gibanja miške. Deluje z optičnimi in laserskimi miškami. Material, iz katerega je izdelana podloga, jo naredi vodoodporno. Ne vpija nobenih tekočin, razlita pijača ostane na njej v obliki »luže«, dovolj je, da vzamete krpo in jo obrišete. Okoli Podloge je debel šiv, ki pritrjuje material in preprečuje, da bi se podlogla trgala. To bo omogočilo veliko daljše obdobje uporabe.

SPECIFIKACIJE:

Barva: modra
Vzorec: vesolje
Material: guma + najlon
Dimenzije (dolžina/širina): 88/30cm
Teža: 0,62 kg

Šifra: 08518 Kategorija:
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.