Brezžična optična miška prevlečena s tekstilom 1000 DPI modra

Šifra: TM662B

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


11.88

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Če imate radi elegantne pripomočke, vas bo ta miška vsekakor navdušila. Prekrita z mehkim tekstilom daje vtis večjega udobja pri delu. Pod tekstilnim pokrovom se skriva sodobna brezžična miška ločljivosti 1000 dpi. Njene trpežne in udobne nogice se prosto premikajo po mizi. Gladko drsno kolesce dopolnjuje tiho in prijetno delo.

Ločljivost: 1000DPI
Radijska frekvenca: 2402MHz-2480MHz
Domet: 10 m
Napajanje 1 AAA baterija (ni priložena)
Vrsta sprejemnika: USB 2.0 nano
Združljivost s sistemi: PC & Mac

Šifra: TM662B Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.