HUB razdelilec 2.0 4 vrata

Šifra: LX8391

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


7.31

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten USB razdelilec, ki vam omogoča, da na ena vrata USB na računalnika priključite 4 neodvisne naprave. Pomanjkanje prostih vrat je velik problem za skoraj vsakega uporabnika. Rešitev teh težav je USB HUB. Naprava ne zahteva ročne namestitve gonilnikov. Preprosto priključite napravo na vrata USB v računalniku in čez nekaj časa bo sistem sam namestil ustrezne gonilnike zahvaljujoč tehnologiji Plug and Play.

Najkakovostnejši materiali in visoka natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, zanesljivo delovanje naprave in zadovoljstvo uporabnikov.

4 x vrata USB
Združljivost: USB 2.0 / USB 1.1
Prenos podatkov: 4 x 480 Mbps
Plug and Play namestitev
Mere: 60 x 21 x 60 mm
Dolžina kabla: 45 cm
Črna barva

Šifra: LX8391 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.