LED projekcijska svetilka z bluetooth zvočnikom in daljincem

Šifra: 07901200

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


63.25

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Nočna svetilka z zvezdnim projektorjem je unikaten izdelek, ki bo v vašem stanovanju ustvaril edinstveno svetlobno kuliso. Model ima izbor 15 programov, zahvaljujoč katerim prikazane slike in barve nenehno presenečajo uporabnike te svetilke. Naprava lahko prikazuje samo zvezde ali samo valove ali kombinacije teh elementov v različnih barvah. Motiv zvezde je prikazan v zeleni barvi, ki odlično sprošča in blaži napetost in bolečino. Poleg tega ima kroglični projektor vgrajenih 5 sproščujočih zvokov in možnost predvajanja katere koli glasbe zahvaljujoč bluetooth komunikaciji – funkcija brezžičnega zvočnika. Kombinacija prikazanih slik in vaše najljubše glasbe omogoča sprostitev in počitek. Projektor je kot nalašč za otroke in najstnike, ki ne marajo zaspati v temi. Deloval bo tudi v masažnih salonih, sobah za sprostitev ali med zabavo kot dekoracija. Največja projekcijska površina je 40 m2. Izdelek se napaja iz litijeve baterije (1800 mA) ali preko električnega omrežja. Ohišje je izdelano iz visoko kakovostne plastike. Napravi je priložen daljinski upravljalnik (prodaja se brez baterij), ki omogoča daljinsko upravljanje projektorja. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko projektor prižgete kadar koli se vam zahoče, ne glede na to ali že ležite v postelji ali se kopate v kadi.

Parametri:
– nočna svetilka z zvezdnim projektorjem,
– projekcija zvezd in valov,
-barvne kombinacije projekcij (barvne kombinacije: bela, rdeča, zelena, modra),
– sprostitvena funkcija – vgrajeni sprostitveni zvoki,
– funkcija vrtenja,
– posebna funkcija – učinek zvezdnega neba,
– časovnik,
– možnost izklopa osvetlitve,
 – funkcija gradienta osvetlitve,
– prostornina: 60-80dm,
– bela barva,
– kapaciteta baterije 1800mA.

USB tip C 5VDC, 1A (kabel priložen)
Čas polnjenja: 3-4 h
Moč: 4,5 W
Mere – širina: 115 mm
Mere – višina: 115 mm
Mere – globina: 139 mm
Teža 0,4 kg
Material: ABS + PC
Vrsta napajanja: 1800 mAh litijeva baterija ali napajalnik 5 V DC 1 A
Napajalna napetost: 5VDC
Ostale lastnosti: daljinski upravljalnik, zvočnik, Bluetooth – možnost predvajanja lastne glasbe
Daljinski upravljalnik brez priloženih baterij: 2XAAA

Šifra: 07901200 Kategorija:
Teža 0.40 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.