Bluetooth avdio sprejemnik USB BT100

Šifra: LXBT100

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


15.80

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten, izjemno praktičen Bluetooth zvočni sprejemnik omogoča povezavo naprave, kot je pametni telefon ali tablični računalnik na radio, glasbeni stolp ali drugo opremo z avdio vhodom preko tehnologije Bluetooth.

Napravo lahko uporabljate tudi na avtoradiu, zahvaljujoč kateri lahko radio, ki ne podpira Bluetootha, predvaja glasbo neposredno iz pametnega telefona ali tablice brez uporabe kabla. Po seznanitvi naprave s telefonom jo lahko uporabljate tudi kot komplet za prostoročno telefoniranje.

Ta sprejemnik bo odlično deloval tudi z domačimi napravami, ki običajno ne podpirajo Bluetootha, kar zagotavlja visoko udobje poslušanja glasbe doma.

Združljiv z Bluetooth 4.0 + EDR
Podprti profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, AVDTP, HFP in HSP
Izhod: vrata USB, 3,5 mm priključek
Delovno območje naprave je ~ 10 metrov
Napajanje: 5V DC

Šifra: LXBT100 Kategorija:
Teža 0.03 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.