Bluetooth AUX adapter z baterijo

Šifra: A3198

Dostopnost:

Ni na zalogi


35.15

Ni na zalogi

Oddajnik Bluetooth jack spremeni vsako napravo z AUX vhodom v Bluetooth napravo! Med predvajanjem glasbe lahko prilagodite glasnost in preklopite skladbe z uporabo priključene naprave. Bluetooth sprejemnik podpira tudi telefoniranje. Po potrebi lahko na oddajnik priključite podaljšek . Bluetooth Jack lahko istočasno poveže dve napravi. Izdelek je bil ustvarjen za stranke, ki cenijo preproste in intuitivne rešitve. 

Specifikacije: 
S / N: 92 dB 
Bluetooth: v4.1 A2DP, AVRCP
Območje Bluetooth: do 10 m 
Frekvenca: 20 Hz- 22 kHz 
Aktivni čas: do 5 ur 
Čas polnjenja: do 1,5 ure 

Šifra: A3198 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.